Autor

Mă numesc Betuel Vararu și m-am născut în luna mai, 1986, în Cisnădie, județul Sibiu, un betueloraș cunoscut în România pentru fabrica de covoare și de fete. În ultimii ani am locuit în diverse zone ale țării. După ce am absolvit liceul baptist din Sibiu (2004), am plecat în Timișoara, unde am studiat Finanțele (2004-2008). Apoi, drumul meu a luat calea Bucureștiului, unde am studiat teologia la Institutul Teologic Baptist (2008-2012) și programul de Master al Facultății de Teologie Baptistă (2009-2011).

Din anul 2011 sunt căsătorit cu cea mai frumoasă soție din Ardeal. Am descoperit că glumele proaste cu privire la căsnicie în sine sunt departe de adevăr.  De la începutul anului 2012, m-am alătura echipei pastorale a Bisericii baptiste „Sfânta Treime” din orașul Brăila, unde ne-am și mutat. Aici Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o fetiță minunată, pe nume Alethea (2013) și cu un băiețel scump, Ian Haris (2015).

Sunt adeptul cărților bune și a predicării expozitive din Scriptură. Pot fi considerat fără supărare un baptist reformat în teologie.

Acest blog exprimă o parte din gândurile și sentimentele care mă frământă în ce privește frumusețea gloriei lui Cristos și a Evangheliei harului pe care le descoperim în Scriptură. Însă scriu atunci când îmi permite timpul.

Publicitate

6 gânduri despre „Autor

  1. Domnul sa fie cu tine si sa te binecuvinteze in tot ce vei face!Totul sa fie spre slava Lui pentru ca doar El o merita!
    Si Domnul sa -ti binecuvinteze sotia ,sa poata sa fie alaturi de tine in orice moment.Va salut cu Ps.23.

    1. Când mă gândesc că scopul suprem al lui Dumnezeu este să-și glorifice harul în Cristos Isus, îmi dă pace și bucurie. Harul Lui să fie și cu tine, Cristi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s